„Orvosdoktorrá fogadom”

2020, szeptember 23 - 15:55
Szigorú járványügyi intézkedések mellett rendezi általános orvosdoktor-avató ünnepi tanácsülését a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara szeptember 27-én, vasárnap 11 és 14 órai kezdettel a Főépület Díszudvarán.

A járványhelyzet miatt a rendezvényen kizárólag az egyetemi, kari vezetők és az avatandók vehetnek részt. Az ünnepségeket élőben közvetíti Youtube-csatornáján az egyetem Multimédia és E-learning Technikai Központja. A hozzátartozók, barátok így az interneten, valamint a Főépület előtt elhelyezett LED-falon követhetik figyelemmel az eseményeket.

A magyar és az angol nyelvű képzésben végzett külföldi hallgatók a kialakult helyzetre tekintettel az eskütételt követően csupán jelképesen vehetik át orvosdoktori diplomájukat.

A Tanácsülés keretében adják át a Tudományos Diákköri Tanácsa javaslata alapján a Tudományos és Innovációs Bizottság Weszprémi István emlékérmét és jutalomdíját a kitűnő tanulmányi eredmény, a Tudományos Diákkör keretében végzett kiemelkedő tudományos munka, valamint a helyi- és országos tudományos diákköri kongresszusokon nyújtott kimagasló szereplés elismeréséül a kitüntetett fiatal orvosdoktoroknak.

Sajtóiroda - BZs

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.